Založ si blog

Strata zamestnania, vzťahy s políciou, hovoriace hlavy v TV, vyjadrenia prezidentky, ministri v TV, kde je pravda, ako sa k veciam postaviť?

Čo reálne hovoria tí čo vám niečo hovoria? Viete sa zorientovať v motiváciách, čo z toho vyplýva pre nich a pre vás? Čo robiť, aby pre vás nenastala katastrofická udalosť v týchto prípadoch? Posledný diel videoblogu Ako zistiť Pravdu v dnešnom svete.

Zdroj obrázku: Youtube kanál ISOP – Inštitút sociálnych práv.

Návod ako si poradiť vo vlastnom živote, vzťahu, rodine, vo vzťahu k tretím osobám – proces porozumenia je na dlhé trate – pochopenia sveta, seba samotného, vedomostí, motivácií a samozrejme množstva ďalších vplyvov. Človek musí konečne aj hlbšie do toho vidieť. Toto je tretia téma a jej tretí – posledný diel, ktorú otvárame širokej verejnosti jednoduchším a prístupnejším jazykom a tu je link – https://www.youtube.com/watch?v=rkUxAB37egg

Všetky témy a videá k nim sú tu ISOP – Inštitút sociálnych práv.

  1. Téma: Plná funkcia riadenia začína tu
  2. Téma: Hierarchia a Globálny prediktor začína tu
  3. Ako zistiť pravdu v dnešnom svete začína tu

Keď skončíme tému Pravda a ako ju zistíme pôjdeme na prvú ekonomickú tému už asi nasledujúci týždeň – „Liberálno-trhový podfuk a realita“, kde začneme otáčať náš pohľad na celú ekonomiku od základov

Pripravujeme tému: Porovnanie socialistickej a kapitalistickej ekonómie, Stalin

Info: Celá diskusia – video je na tému KSB – „Pravda a ako ju zistíme“ samozrejme kombinovaná s poznatkami z ekonómie, politiky a poznatkami účastníkov diskusie. Cieľom bolo to viac ozrejmiť na príkladoch a urobiť to zaujímavým ako dbať 1000% na presnosť vyjadrovania a mudrovania v teórii, ktorej celkom ľudia zatiaľ až tak nie sú doma

Dúfam, že sa vám to bude páčiť

Týždeň Putina – Spief 2024 v Petrohrade, rozhovor s médiami. Koho varoval a ako popísal nový ekonomický, či politický systém, ktorý by mal prísť?

13.06.2024

Posledný týždeň sa Putin zúčastnil dvoch stretnutí a debát, kde hovoril svoje hodnotenie o tom ako svet je a ako by sa mohol vyvíjať. Najprv dal rozhovor šéfom zahraničným médií tu. Tie samozrejme mu nasadili psiu hlavu a hovoria o tom, že sa vyhráža jadrovými zbraňami. Tú psiu hlavu poznáte, majú ju všetci neliberálni. Proste robia všetko zle. Média sa však viac [...]

Prečo Fico, či Smer nerobí poriadky? Prečo Matovič už nesedí aj s celou bandou za covid? Prečo to všetko ide tak pomaly?

05.06.2024

Na Infovojne poslucháčka dávala relevantné otázky a obviňovala Smer a kandidátku na euro poslanca Juditu Laššákovú z nič nerobenia tu (1:58:45). Počas strednej školy som bol v 1989 štrngať na námestí ale už na Univerzite som sa pýtal Brigity Schmögnerovej tu – bývalej financ ministerky za SDĽ, ktorá si bola robiť na fakulte niekde okolo roku 1995 kampaň podobným [...]

Ktorý bábkovodič ovláda Matoviča, SaS, či niektorých iných? Alebo to máte iba pod hlavičkou „zahraničie“? To stačí? Určite?

29.05.2024

Čo si máte myslieť som si včera pozrel na Markíze správy. Prvým a najpodstatnejším headlinom bolo, že SaS žiada zriadiť medzinárodnú vyšetrovaciu komisiu na vyšetrenie atentátu na premiéra Fica. Má dohliadať na závery vyšetrovania. Maroš Žilinka to kritizuje. Jeho tlačová hovorí, že takýto tým nemá oporu v našom práve. Prípad už vyšetruje špeciálne [...]

SR prezident Pellegrini inaugurácia BAX

Pellegrini ako vrchný veliteľ ozbrojených síl: Vojakom nerozkáže, no môže vyhlásiť vojnu

17.06.2024 08:00

Peter Pellegrini sa od sobotňajšieho poludnia nestal len prezidentom Slovenska, ale aj vrchným veliteľom ozbrojených síl.

Peter Pellegrini, slávnostný obed, inaugurácia

Pellegrini bude iný prezident ako Čaputová. S čím prichádza a kam budú smerovať jeho prvé kroky?

17.06.2024 07:00

Kým prezidentka Čaputová niesla do paláca odkaz právneho štátu či témy spojené so životným prostredím, Pellegrini prináša témy mieru a upokojenia.

vojna na Ukrajine, mierový summit, Švajčiarsko, Giorgia Meloniová

ONLINE: Meloniová: Ak Rusko neprijme mierové podmienky, prinútime ho. Hrozí Ukrajincom elektrina len na pár hodín denne?

17.06.2024 06:25, aktualizované: 08:20

Ak Rusko nebude súhlasiť s podmienkami mierového summitu, prinútime ho, aby sa vzdalo, tvrdí talianska premiérka Georgia Meloniová.